top of page

ČLÁNKY, RECEPTY

Moje filozofie

"Vaše rozhodnutí ke změně je klíčem k úspěchu."


Je na každém, zda se rozhodne něco ve svém životě změnit - ať už je to malá změna (přidání čerstvé zeleniny nebo tučných ryb do jídelníčku) nebo velká změna (velká redukce hmotnosti, celková proměna). Rozhodnutí a nastavení mysli je dle mého názoru klíčové pro dosažení cíle, ale ještě důležitější je pro jeho následné udržení. Sloužím jako průvodce klientům na cestě, kterou však musí urazit každý po svých. Pro jednoho může být cesta klikatá, strmá a kamenitá, pro jiného zase přímá a téměř bez kamenů. Vždy záleží na tom, kde začíná pomyslná startovní čára a kam až sahá vysněný cíl.


Zdravé návyky, adekvátní výživa, dostatek spánku a pohybu nepovedou jen k celkově lepší kondici a zdraví, ale pomohou uspořit peníze i čas, který můžete věnovat sobě a svým blízkým.


Rozhodnutí ke změně je Vaším 1️⃣. krokem k úspěchu

✔ k vysněné postavě ✔ aktivnímu životnímu stylu ✔ domovu, který Vám bude energii dávat, ne brát


Začněte teď hned, já Vám s tím pomůžu!


Jako ekotrofoložka pomáhám ostatním rozhodovat se na základě vědecky ověřených informací a činit vědomé volby, které ovlivňují jejich každodenní život, například jak:

  • sestavit zdravý a udržitelný jídelníček bez omezení věku;

  • vybírat vhodné potraviny, jak je skladovat a upravovat;

  • pracovat s doplňky stravy (a zda je do stravy vůbec zařazovat);

  • v praxi aplikovat zásady racionální a preventivní výživy;

  • podpořit celkovou ekonomiku domácnosti (nákup, příprava a plánování jídel, hospodaření).



Na Vaší cestě Vám budu průvodcem a rádcem. Nejste na to sami! Přetvořit dosavadní způsob života je těžké, pojďme společně vykročit k trvale udržitelné změně a zdravému životnímu stylu.
25 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page