top of page
O MNĚ
K nutričnímu poradenství mne vedla touha pomáhat lidem již od okamžiku, kdy mi osobně změnila život diagnóza celiakie. Vystudovala jsem obor Ekotrofologie (Výživa člověka) na Mendelově univerzitě, poté jsem působila v týmu aplikované výživy v Centru zdraví, výživy a potravin (SZÚ) nebo jako dietní dozor v Klubu celiakie Brno a od září 2023 si svoji odbornost zvyšuji studiem Nutriční terapie na SVOŠZ Medea.
Od roku 2024 jsem se rovněž stala certifikovanou instruktorkou kondiční tzv. severské chůze Nordic Walking s akreditací MŠMT a s klienty pracuji jak v rámci individuálních lekcí, skupinových kurzů či výšlapů.
Ve své praxi využívám kromě odborných znalostí lidský přístup a vlastní zkušenosti s bezlepkovou dietou, spirálou hubnutí, záchvatovitým přejídáním a hledáním zdravého životního stylu.
Věřte mi, že cesta ke zdraví sice není pro všechny snadná, ale stojí to za to!
Mojí filozofií je nastavování reálných očekávání a vytváření nových návyků, které s Vámi zůstanou.
Ne nesmyslná restrikce či instantní zázraky.
PRAXE, VZDĚLÁVÁNÍ
2024
STUDIUM, CERTIFIKACE
-
Instruktor kondiční chůze Nordic Walking s akreditací MŠMT
-
Diplomovaný nutriční terapeut | SVOŠZ Medea v Praze (předpokládané ukončení studia v roce 2026)
-
Studium pedagogiky k výkonu pedagogické praxe | SCHOLA education
KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY
-
Dosáhni naturálního maxima | Institut Moderní Výživy
-
Lymfa a obezita | AMCA
-
Metodika poskytování dietní stravy v rámci školního stravování | SZÚ, ČANT
-
Moderní výživa | Institut Moderní Výživy
-
Příprava na početí a těhotenství – praktické tipy | Institut funkční medicíny a výživy
-
Syndrom polycystických ovarií: pohled fyzioterapeutky a nutriční terapeutky | Nehladu
-
Výživa při celiakii | Nehladu
-
Konference Dietní výživa 2024 | Společnost pro výživu
-
Nutriční péče u potravinových alergií a histaminové intoleranci /SNT ČAS/
AKCE, STÁŽE, PROJEKTY
-
Nutriční péče a stravovací provoz | Vojenská nemocnice Brno
-
Oddělení léčebné výživy | Fakultní nemocnice v Motole
2023
STUDIUM, CERTIFIKACE
-
Diplomovaný nutriční terapeut | SVOŠZ Medea v Praze (předpokládané ukončení studia v roce 2026)
KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY
-
Jak se vyznat v etiketách potravin | Institut Moderní Výživy
-
Nordic walker I. aneb severskou cestou do životní kondice | Nordic Sports
-
Nutri & Fitness akademie | FITFAB
-
Prediabetes a diabetes 2. typu | Institut Moderní Výživy
-
Výživa a riziko srdečních onemocnění | Institut Moderní Výživy
-
Výživa jako primární prevence | Welko Summit online
STARŠÍ
STUDIUM, CERTIFIKACE
-
Ing. Ekotrofologie (Výživa a potraviny) | Mendelova univerzita v Brně, 2019
-
Bc. Chemie a technologie potravin | Mendelova univerzita v Brně, 2017
-
Interní auditor HACCP | Bureau Veritas Group, 2016
-
Certificate in Advanced English, C1 | University of Cambridge ESOL Examinations, 2013
KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY
-
Bezlepková dieta | SOŠ gastronomie a potravinářství Jeseník, 2021
AKCE, STÁŽE, PROJEKTY
-
Úskalí bezlepkové diety | Přednáška pro veřejnost | Celostátní setkání celiaků v Ostravě
-
Celiakie a bezlepková dieta | Přednáška pro veřejnost | Celostátní setkání celiaků v Brně
-
Nutricelia.cz | Blog a poradenství pro bezlepkovou dietu
-
Přírodovědní analytik-diagnostik v týmu aplikované výživy, Státní zdravotní ústav, Centrum zdraví, výživy a potravin, 2019-2020
-
Omega-3 mastné kyseliny v lidské krvi – omega-3 index | Prevence chronických zánětů | spoluautorka studie SZÚ, 2021
-
Sůl v pečivu | spoluautorka projektu SZÚ, 2020
-
Strava bez masa je hitem nejenom v zahraničí aneb „pseudo maso“ pod lupou | posterová sekce XLVI. Konferenci o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
-
Je Beyond Burger™ pravou náhradou za hovězí hamburger? | článek v časopisu Maso, 2020
-
Veganský Beyond Burger™ – konečně plnohodnotná alternativa masa…Nebo ne? | posterová sekce 24. konference "Monitoring zdraví a životního prostředí" 2019
-
Nový směr využití rostlinných proteinů - „Beyond Burger™“ | spoluautorka projektu SZÚ, 2019
-
Přispívající autorka v rubrice Zdraví | Brněnský zpravodaj, 2019-2020
-
Dietní dozor & správce sociálních sítí pro pacientské sdružení | Klub celiakie Brno při Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, dobrovolnická činnost, 2017-2020
-
Asistentka prodeje v obchodě se zdravou výživou | Gourmet House, 2017-2019
-
ERASMUS+ | Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), 2015
-
Asistentka technologa potravin | ZD Jeseník, 2015
a mnoho dalšího...
bottom of page