top of page

O MNĚ

H_foto.png

K nutričnímu poradenství mne vedla touha pomáhat lidem již od okamžiku, kdy mi osobně změnila život diagnóza celiakie. Vystudovala jsem obor Ekotrofologie (Výživa člověka) na Mendelově univerzitě, poté jsem působila v týmu aplikované výživy v Centru zdraví, výživy a potravin (SZÚ) nebo jako dietní dozor v Klubu celiakie Brno a od září 2023 si svoji odbornost zvyšuji studiem Nutriční terapie na SVOŠZ Medea.

Od roku 2024 jsem se rovněž stala certifikovanou instruktorkou kondiční tzv. severské chůze Nordic Walking s akreditací MŠMT a s klienty pracuji jak v rámci individuálních lekcí, skupinových kurzů či výšlapů.

Ve své praxi využívám kromě odborných znalostí lidský přístup a vlastní zkušenosti s bezlepkovou dietou, spirálou hubnutí, záchvatovitým přejídáním a hledáním zdravého životního stylu.

Věřte mi, že cesta ke zdraví sice není pro všechny snadná, ale stojí to za to!

Mojí filozofií je nastavování reálných očekávání a vytváření nových návyků, které s Vámi zůstanou.

Ne nesmyslná restrikce či instantní zázraky.

PRAXE, VZDĚLÁVÁNÍ

448899793_7068636653236429_9128800720112766418_n.jpg
20240717_082651.jpg
IMG_20200127_072312.jpg
IMG_20200304_120353.jpg
72384663_693090457767919_440632604840951808_n.jpg
000 (6).png
IMG_20190613_092407.jpg
Screenshot_20191119_084500_com.adobe.reader.jpg

2024

 

​STUDIUM, CERTIFIKACE

  • Instruktor kondiční chůze Nordic Walking s akreditací MŠMT

  • Diplomovaný nutriční terapeut | SVOŠZ Medea v Praze (předpokládané ukončení studia v roce 2026)

  • Studium pedagogiky k výkonu pedagogické praxe | SCHOLA education

KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY

  • Dosáhni naturálního maxima | Institut Moderní Výživy

  • Lymfa a obezita | AMCA

  • Metodika poskytování dietní stravy v rámci školního stravování | SZÚ, ČANT

  • Moderní výživa | Institut Moderní Výživy

  • Příprava na početí a těhotenství – praktické tipy | Institut funkční medicíny a výživy

  • Syndrom polycystických ovarií: pohled fyzioterapeutky a nutriční terapeutky | Nehladu

  • Výživa při celiakii | Nehladu

  • Konference Dietní výživa 2024 | Společnost pro výživu

  • Nutriční péče u potravinových alergií a histaminové intoleranci /SNT ČAS/

AKCE, STÁŽE, PROJEKTY

  • Nutriční péče a stravovací provoz | Vojenská nemocnice Brno

  • Oddělení léčebné výživy | Fakultní nemocnice v Motole

2023

 

STUDIUM, CERTIFIKACE

  • Diplomovaný nutriční terapeut | SVOŠZ Medea v Praze (předpokládané ukončení studia v roce 2026)

 

KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY

  • Jak se vyznat v etiketách potravin | Institut Moderní Výživy​

  • Nordic walker I. aneb severskou cestou do životní kondice | Nordic Sports

  • Nutri & Fitness akademie | FITFAB

  • Prediabetes a diabetes 2. typu | Institut Moderní Výživy

  • Výživa a riziko srdečních onemocnění | Institut Moderní Výživy

  • Výživa jako primární prevence | Welko Summit online​​

STARŠÍ

 

​STUDIUM, CERTIFIKACE

  • Ing. Ekotrofologie (Výživa a potraviny) | Mendelova univerzita v Brně, 2019

  • Bc. Chemie a technologie potravin | Mendelova univerzita v Brně, 2017

  • Interní auditor HACCP | Bureau Veritas Group, 2016

  • ​Certificate in Advanced English, C1 | University of Cambridge ESOL Examinations, 2013

 

KURZY, ŠKOLENÍ, WORKSHOPY

  • Bezlepková dieta | SOŠ gastronomie a potravinářství Jeseník, 2021​

AKCE, STÁŽE, PROJEKTY

  • Úskalí bezlepkové diety | Přednáška pro veřejnost | Celostátní setkání celiaků v Ostravě

  • Celiakie a bezlepková dieta | Přednáška pro veřejnost | Celostátní setkání celiaků v Brně

  • Nutricelia.cz | Blog a poradenství pro bezlepkovou dietu

  • Přírodovědní analytik-diagnostik v týmu aplikované výživy, Státní zdravotní ústav, Centrum zdraví, výživy a potravin, 2019-2020

  • Omega-3 mastné kyseliny v lidské krvi – omega-3 index | Prevence chronických zánětů | spoluautorka studie SZÚ, 2021

  • Sůl v pečivu | spoluautorka projektu SZÚ, 2020

  • Strava bez masa je hitem nejenom v zahraničí aneb „pseudo maso“ pod lupou | posterová sekce XLVI. Konferenci o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“

  • Je Beyond Burger™ pravou náhradou za hovězí hamburger? | článek v časopisu Maso, 2020

  • Veganský Beyond Burger™ – konečně plnohodnotná alternativa masa…Nebo ne? | posterová sekce 24. konference "Monitoring zdraví a životního prostředí" 2019

  • Nový směr využití rostlinných proteinů - „Beyond Burger™“  | spoluautorka projektu SZÚ, 2019

  • Přispívající autorka v rubrice Zdraví | Brněnský zpravodaj, 2019-2020

  • Dietní dozor & správce sociálních sítí pro pacientské sdružení | Klub celiakie Brno při Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, dobrovolnická činnost, 2017-2020

  • Asistentka prodeje v obchodě se zdravou výživou | Gourmet House, 2017-2019

  • ERASMUS+ | Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), 2015

  • Asistentka technologa potravin | ZD Jeseník, 2015

a mnoho dalšího...

bottom of page